Konu: Akp?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2010, 10:27   #114
Heidi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akp

Kulaktan dolma laflarla? :) Komik olmayın beyler;

*Türk Telekom, Arap'ın *Telsim İngiliz'in
*Kuşadası Limanı İsrailli'nin *İzmir Limanı Hong Konglu'nun
*Araç muayene işi Alman'ın *Başak Sigorta Fransız'ın
*Adabank Kuveytli'nin *İETT Garajı Dubaili'nin
*Avea Lübnanlı'nın *Petkim? Ermeni'nin
*Rakı , Amerikalı'nın *Finansbank Yunanlı'nın
*Oyakbank Hollandalı'nın *Denizbank Belçikalı'nın
*Türkiye Finans Kuveytli'nin *TEB Fransız'ın
*Cbank İsrailli'nin *MNG Bank Lübnanlı'nın
*Alternatif Bank Yunanlı'nın *Dışbank Hollandalı'nın
*Şekerbank Kazak'ın *Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın
*Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un *Beymen'in yarısı Amerikalı'nın
*Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nın *Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın
*Eczacıbaşı İlaç, Çek'in *İzocam, Fransız'ın *TGRT(Fox) Amerikalı'nın
*Demirdöküm Alman'ın *Döktaş Fransız'ın
*Süper FM Kanadalı'nın *Hepsi TÜRK'tü sadece 4.5 yıl önce

Bunlar Resmi Gazete'de yayımlanan bildiklerimiz. Ne de güzel "kulaktan dolma" lafının ardına sığınmak..

BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mason olduğu belgelenmiş bir demireli ömrünüzde kaç kere eleştirdiniz!yada darbecileri ne kadar eleştiriyorsunuz!

satmış satmış demişsiniz ben istanbul kartal cevizlide oturuyorum tekel sigara fabrikası hemen karşımda orda çalışanlarıda iyi biliyorum
açlık grevine başlamışlar başlasınlar efendim demokratik haklarıdır. iyi aç kalmalar tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediniz onca yıl onlara sayarsınız! (not: her tekel işçisi yatıyor yada hakkını vermiyor, çalışmıyorda demiyorum) burada ki tekel işçisi örneğimdi diğer satılan tüm kurumlar aynı böyle.

Bir noktada katılıyorum sana BaRoN eskiden beridir çekiyor Türk halkı ama bu düzeni değiştireceğine söz vererek başa gelen insanlar sözünü tutuyor mu sence? Gittikçe dibe vuruyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeye gelince
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunu söyleyen kişinin AKP'li biri olması daha bir trajikomik. Sayın Başbakanın aldığı bir kararla daha 3 yaşındaki çocuğunu göremeden şehit düşen ASKERLERİMİZİ hesaba katmıyorsunuz heralde. Ondan sonra kul hakkı, yetim hakkı.. Önce bir şehitlerimizin hakkını üzerlerinden atsınlar (atabilirlerse) ondan sonra diğer haklar için affettirsinler kendilerini.

BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
ya bunlar düzelmezmi? düzelir; ama düzen adam gibi oturduğu zaman! o zamana daha çok var çookkk kolaymı 80 yılın birikmiş kalıntılarını temizlemeye çalışıyor bu hükümet.
beğenmeyen oyunu vermez ama insafsız ve alçakca yorumda yapmanın hiç bir anlamı yok! ....

Düzelir, düzelir. İyi bir haberim var hatta size:

Uzun süredir gündemde olan köprü ve otoyolların özelleştirilmesi için düğmeye basıldı. Daha önce Danıştay engeline takılan özelleştirme için gerekli hukuki altyapı hazırlandı. Tasarı taslağı Bakanlar Kurulu'nda ele alındıktan sonra Meclis'e gönderilecek ve yasalaştırılacak.

NELER İHALE EDİLECEK ?
* Fatih Sultan Mehmet Köprüsü * Boğaziçi Köprüsü
* Edirne-İstanbul-Ankara Otoyolu * Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu
* Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu * Toprakkale-İskenderun Otoyolu
* İzmir-Çeşme Otoyolu * İzmir-Aydın Otoyolu
* Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu * İzmir Çevre Otoyolu *Ankara Çevre Otoyolu
Kaynak: Milliyet

Bunlar satılınca düzen oturur mu yoksa daha ne kadar satmamız gerekecek? (satacak yer kalırsa tabi) Koyun gibi sıranın kendimize gelmesini beklememizi düşünmüyorsunuzdur umarım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan