|
Heidi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevgili PentagraM kulaktan dolma=at gözlüğüyle bakma aynı şey değildir. Kulaktan dolma sağdan soldan duyulan bilgilerdir, at gözlüğü ile bakma tek (sabit) boyutla bir düşünceyle hareket etmektir. Zaten yazdıklarımı dikkatli okursanız ben geçmişten beri sürdürülen politikalarla halkı perişan ettiklerini söylüyorum. Son olarakta İktidardaki parti de bunun devamını sağlıyor bu bir gerçek. Resmi gazeteyi baz alarak bazı bilgileri sundum çünkü somut gerçekler bunlar, kulaktan dolma diyenler için örneklerdi. Takdir edersiniz ki resmi olan herşey resmi gazete de yayımlanır ve resmi olmayan mevzular üzerinde konuşmakta havanda su dövmeye benzer. O yüzden mevcut iktidarın gerçekleştirdiği özelleştirmeleri resmi olarak sundum durumun vahametini görmeniz açısından ama bunu görmeniz çok zor gibi görünüyor. Hiçbir yönetim borçsuz başa gelmez, elbetteki geçmişten devralan borçlar vardır ama bu demek değildir vatan topraklarını satışa sunarak bunun üstesinden gelinmelidir. Diyorsunuz ki bizden öncekiler sattı, buda satıyor düzen bu, yani özrünüz kabahatinizden beter deyim yerindeyse. İster özelleştirmeyle ilgili olan siyasetini eleştiririm, ister partinin dünden bu yana izlediği stratejiyi eleştiririm. Bu benim insiyatifimde olan bir durumdur. Bu ülkede yaşıyorsam onlarda bu halk'a hizmet için geldiyseler her düşünceyi dinleyip, sindirip, uygun görüyorsa uygulamak durumundadır.
|
İşte Tam Olarak Kulaktan Dolma Diye Buna Derim Ben Duygu Hanım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Özelleştirmelerin Başlangıç Tarihlerinide Resmi Gazete Yayınlıyor mu ? Özelleştirilme Kapsamına Alınan Tüm Kurumları Bir Ay İçindemi Aldılar özelleştirme kapsamına ve bi ay içinde Sattılar mı Şimdi Bu Adamlar ? Gülünç Olmayın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Araştırın Araştırın...
Bakın Benim Kurumumu Yazmamışsınız Bende Yazayım Bende Özelleştirme Kapsamında Çalışan Biriyim Gelipte Niye Sızlanmıyorum Burda Birilerinin Kuyruğuna Basıldımı Kendini Ortaya Atıyor Ortalığı Galiyana Getirmeye Çalışıyor.
Çözüm Arıyalım Hadi Bu Kurumları Satmayalım Berna Hanım'ın Eşinin Şeker'i Zarara Uğrattığı Gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Özelleştirmeyelimde Öylemi devam Etsin.
Km'de 1250 Tl Benzin Yakan 6 Silindir Doç^Araçlar Kullanılıyorken Bu Ülkede Özelleştirmeye Hayır Diyen İnsanların At Gözlüğüyle Baktığını Düşünüyorum Bende.