Konu: Akp?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2010, 23:09   #118
FrAnK}{MArtIN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akp

Yine karışmış ortalık : ) Neyse polemiklere girmiyeceğim.Ama özelleştirme konusunda bilgisiz bir çok arkadaşımı gözlemledim vesselam.Şimdi özelleştirmeyle ilgili kıyıdan hafifden bi açıklama yazıcam tak ordan biri benim post'umdan alıntı ile cevap vericek ben vericem falandı filandı. Ama gerçekden özelleştirmeyle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara her türlü kapım açık tezimi sunarım. Bazı şeylere direk cümle itibariyle bakmıyalım.Sözün arkasını iyice analiz edip araştırıp renklerimizi düşüncelerimi bi yana bırakıp o şekilde düşünmek daha yarar vericek kanaatindeyim.

Ör:
Daha önce anlatıldımı bilmiyorum ama tekrar babından ben yinede yazayım ;
Birgün papa ingiltereye gitmek için uçağa biner.Uçakda gazeteciler röportaj yapmak üzere papanın yanına yaklaşır ve sorularını yöneltir.Gazetecilerden biri papaya :
- Efendim İngilterede genelevde çalışan kadınlar hakları konusunda protesto gösterileri düzenliyolar, bu konuda ne düşünüyosunuz ?
Papa şaşkınlıkla sormuş :
- İngilterede genelev varmı ?
Neyse uçak İngiltereye inmiş ve ertesi gün tüm gazetelerde şu manşet.
PAPA İNGİLTERE'YE İNDİĞİ GİBİ GENELEV VARMI DİYE SORDU !
Traji komik bi olaydır.Burdan alınması gerekenleri at gözlüğü diye tabir ettiğimiz gözlüğü takmayan arkadaşlar alıcaklardır kanaatindeyim.

Ayrıca devlet meseleleri konusunda hassas olmak çok güzel bişeydir.Ama bakış açımızı hep aynı noktaya tutarsak kaçırdıklarımız ilerleyen zamanlarda bizi hüsrana uğratabilir.
Neyse rasgele : )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan