O kadar izah ediyoruz (ediyorsunuz) hala bir arpa boyu yol alamadık. O kadar ısrarcısınız ki kendi beyanlarınızı kabul ettirmekte. Özelleştirmenin başlangıç tarihi nedir ya, önemli olan kısmı bu mudur sence? Yani adamlar satmışlar bir bir toprakları (kurumları) sizin tartıştığınız 1 ay içinde mi aldılar, 5 ay içinde mi sattılar.. Sonuçta SATTILAR. Konu o kadar saçma bir yere gidiyor ki, aklıma mizansel şöyle bir diyalog bile geldi artık müsadenizle
:)
Duygu: Ülkenin topraklarını satıyorlar.
Asimavi: Rahat ol, başlangıç tarihleri yayımlanmadı resmi gazetede..
Duygu: Ama satıldı, mal adamların artık. Bugün yarın ne fark eder?
Asimavi: Araştır Duygucum araştıır, ne kadar at gözlüğüyle bakıyorsun, tek bu devletin suçu mu? Geçmişten beridir satıyorlar. Yeni birşeymiş gibi gelme banaa..Hem rahat bırak beni bak daha önemli işlerim var benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Duygu: Hö.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani inan Asimavi bu kadar trajikomik bir diyaloğa kadar girdi yorumlar kafamda. Yani anladığım kadarıyla siz özelleştirmeden yanasınız "Özelleştirmeyelimde öyle mi devam etsin" cümlenizle, yaşadığı ülkenin yollarına, kö
prülerine kadar yabancılara satışa sunuyor adamlar ve siz bunda ne var diyebiliyorsunuz. Düşüncelerinize saygı duymak lazım bu da bir bakış açısıdır. Herkes benim gibi ya da sizin gibi düşünecek diye bir kaide yok elbetteki. Araştırma konusunda sizinle hem fikiriz, bence sizde bu araştırma konusunu bir deneyin. Geçmişten gelen borçları ödeyemediğimiz gibi, gün geçtikçe hem bu ülkeye, hem yabancılara, hem de her geçen gün sayısı artan şehitlerimize borcumuz artıyor. Neyse çözüm özelleştirme zaten, halleder bu devlet, diyip ense yapmak bu fikri savunanlara göre daha mantıklı geliyor demekki. Neyse dediğim gibi bu konuyla ilgili düşüncelerimi , ne demek istediğimi tam anlamıyla açıkladığımı düşünüyorum. Yorum yapan herkese teşekkürler, kolay gelsin.