Tuba Büyüküstün'ün Laz kızını canlandırdığı filmin adı değişti..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yusuf Kurçenli'nin, geçtiğimiz yaz Karadeniz Ayder Yaylası'nda çektiği 'Sevdaya Durmak' filminin adı değişti.
Tuba Büyüküstün, Hakan Eratik ve Kenan Ece'nin başrol paylaştığı film, 12 Mart'ta 'Yüreğine Sor' adıyla gösterime girecek.
Sabah gazetesinin haberine göre; hikayesi 19'uncu yüzyıl sonlarında geçen film için açılan 'Sevdaya Durmak' isimli web sitesi geçtiğimiz günlerde kapatıldı.
Oyunculardan, yapacakları söyleşilerde 'Yüreğine Sor' ismini kullanmaları istendi.
Müslüman bir kızla Hıristiyan gencin aşk hikayesini konu alan filmin yönetmeni Yusuf Kurçenli, isim değişikliğiyle ilgili şunları söyledi:
"Sinema filmi yapmak, senaryo yazımından vizyon aşamasına kadar süren bir yolculuktur. Bu yolculuk sırasında, filmle ilgili yeni kararlar alınabilir. 'Yüreğine Sor' adının, bu filmi en doğru ve güçlü tanımlayan isim olduğuna inanıyorum."
İSTANBUL
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |