| Pakistan darbeyi tartışıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başbakan Gilani tepki gösterdi
Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani, ordunun yönetime gelmesini isteyenlere tepki gösterdi.
Pencap eyaletinin Multan kentinde partisinin düzenlediği mitingde konuşan Gilani, ordunun yeniden iktidara gelmesini isteyenleri hayalperestlikle suçla*****, ''Her kim ordunun iktidara gelmesini istiyorsa hayal aleminde yaşıyor''diye konuştu.
Devlet kurumlarının 1973 yılından beri yürürlükte olan anayasanın ruhuna uygun olarak görevlerini yerine getirdiğini belirten Gilani, devlet kurumlarının demokrasiyi tehlikeye atmasına ve kurumların birbirleriyle kavga etmesine izin vermeyeceklerini söyledi.
Gilani, eski Devlet Başkanı Pervez Müşerref döneminde demokrasinin kesintiye uğradığını, 2007 yılında suikast sonucu öldürülen eski başbakanlardan Benazir Butto'nun demokrasiye kurban verildiğini ifade etti.
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |