Konu: Akp?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2010, 08:04   #8
stonecypher
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akp

BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vaybeee forumumuzda ne şairler varmış ...

Denizfenerinide bu konuya alet ettinizya helal olsun! bu ülkenin en güzide kurumunu bu şekil karalayıp milletin gözü önünde küçük düşürdüğünüz için o mazlum insanların ahhh ları sizi kahru perişan edecektir!!!

Merak etmeyin; Millet olarak bu sefer % 50 ile iktidara getireceğiz AK Partiyi!..

Kusura bakma da ben bazen şüpheleniyorum. Hani şüphelenmekten kastım düşünüyorum sen nasıl bir insansın diye.

Deniz feneri mi bu ülkenin en güzide kurumu? Getirecek misiniz akpyi?

Ak parti imiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pehh.

Hemen bu post'a bi ayet uyarla. Birlikte yaz ki insanların gözü iyi bürünsün

Yaptıgınız her işi Allah'a, Kitaba bağlayın siz. Yok "Hak'ka karsı gelen", Yok "Hak'dan şaşan".. Müslümanlıktan cıkmıssın kardesim, star wars'da ki uzaktan kumandalı robotlar gibi hareket ediyorsunuz. Bir siz Müslüman, geriye kalan herkes dinsiz yada din'i bütün olmayan insanlar.

Siz çok din seversiniz, Allah'ı, Kitap'ı herkesten cok seviyorsunuz madem neden diğer partilerin oy pusulaları seçim günleri çöplerden cıkıyor? Allah'ı, Kitap'ı seven insan hırsızlık yapar mı?

Birde boyle ukala ukala, kendini bilmeden "vaaaaay be ne şairlerimiz varmış" diye tepki veriyorsun. Sen ve senin gibilerine baktıkca insanlıgımdan utanıyorum ben.

Okuyorum da yukarıda bir yazı yazmıssın bide su sekilde : "kirli siyaset yapan sizler"

Bu kadar insan yanlıs, sen dogrusun ya. Hatta sen akp'LİSİN, yakında kanatlarında çıkar senin. Deniz Feneri sana takar bi kanat. Para cok nasıl olsa. Cemaatte sakallar uzadı değil mi hacıııı

"vaaaaay şair" he
Senin uslubuna, senin uslubunla cevap şıh'ım

Hadi siz kumdan kale yapmaya devam edin. Ama unutmayın, dalga olup gelip yıkacagız o kaleyi.

Siz bi iki adım ilerden gidin be

Bozkurt'un nefesi ensenizde be cocugum. Siz getirin ne değişir ki

Konu stonecypher tarafından (25 Ocak 2010 Saat 08:15 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan