|
єzєℓ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Orda anlatılmak istenen pkknın yaptıklarının hiçbir kimse tarafından kabul edilemeyeceği. Dar vizyonlu kişilerin "ne tür" olduğunu herkes bilir. Her konuda bir hadis mutlaka hatırlatılıyor buda gelenek oldu galiba. Hadissiz anlatılamıyor mu? Hadissizde insan aklını kullanarak doğru yola varabilir. Keşke insanlar bu hadislere yazdığı kadar gerçekten inansa da hiçbir yanlış iş olmasa. + Beni susturma hakkına sahip değilsin! Bana sus diyemezsin. Böyle bir konuda bile tartışacak birşey bulunabiliyorsa diyecek söz yok. Keyifli Forumlar. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Elbette seni susturma hakkına sahip değilim. Kurduğum son cümle de "Hadisin gidişatına" binaen yapılmış bir genellemeydi.
İnsan, bulunduğu çölde "Rehbersiz" ise kaybolur. Hayatın zaten çölden ne farkı var ki... Hadis veya ayet sunmanın burada moda ile ilgisi yok. İnsan gönlünü ve canını ortaya ko***** "Yaşamda Hak Doğru" olduğuna inandığı sözlere başvurarak delil göstermesidir ancak... Tabi bu da insanın bakıp ama "Görememesi", okuyup ama "Anlamaması" ile ilgidir de... Dolayısıyla olaylarda nasıl bir yargı uyguladığın, beklenmedik tepkilerde nasıl mukayesede bulunduğun ve hakkında çok az anlayışa sahip olduğun bir konuyu nasıl savunduğun konularında bana detaylı bilgi verdiğin için sağol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bundan sonrasında yazacağın herhangi bir yorumu oku*****, boşa zaman harcayamam. O nedenle hiç zahmet edip de boş yere parmaklarını yorma derim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Keyifli Günler