|
PentagraM Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
evet ben insan evladıyım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))))))))) sen bu zihniyetle devam et bakalım ne olacak çok merak ediyorum ama anlaşılıyorki beynini sarmalayan et tabakası bayağı bir kalınki söylediklerimi anlamıyorsun.ben akp yanlısı değilimki ben sen ve senin gibi mantıksız konuşanların kullandığı jargonu eleştiriyorum.. ayrıca ırkçılık kötü bir şeydir.kimsenin ben Türküm demesine niye karşı çıkayım ya da eleştireyim gayet doğal bir şey ama sen bundan rahatsız oluyorsan o zaman ben senden şüphe ederim çünkü daha düşüncelerini savunamıyorsun bile neyi savunduğunu bilmiyorsun bile.. ben açık açık bilgiler sunarak eleştiriyorum ama sen kahvehane ağzıyla konuşuyorsun böylesine ciddi bir konuda.benim prim yapmak gibi bir derdim yok etikete gerek yok genç.. senin ve senin gibiler gibi tribünlere oynamıyorum ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) akp iktidarı bu ülke için kötü şeyler yapmıştır evet ama en azından ben sizin gibi çıkıpta birilerini vatan haini diye yaftalamıyorum ben sadece bu söyleminizi eleştiriyorum yoksa iktidardaki partiyi savunduğum felan yok ama sen zahmet edip gözünü açıp yazdığım bütün yorumları okumaktan aciz olduğun için nedense sen ve senin gibi birkaç arkadaş beni akp yanlısı olarak görüyor sen mesela kürt bile dedin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))))) belliki hiç okumuyorsun yazdıklarımı.. kullandığınız dili değiştirin ırkçı söylemlerden kaçının işte o zaman çıkın göğsünüzü gere gere tartışma yapın.ama şimdi düşündümde bende Türküm bende Atatürkçüyüm bende Milliyetçiyim ama sizin gibilerle aynı safta bulunmaktan büyük utanç duyuyorum o yüzden bu konuda yorum yapmayacağım artık.bu son. Ayrıca belirtmek isterimki Alparslan Türkeş hakkında birazcık araştırma yapın ondan sonra konuşun... |
bencede sen yorum yapma konuştukça batıyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Biz milliyetçilik için vatan sevgisi bayrak sevgisi için kellemizi koymuşuz ortaya.Senle tartışmıyacam işin neyse ona bak oke. Çok şey bildiğini zannediyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.