Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2010, 19:39   #6
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Günlük

SevqiLi qünLük...

Buqün yine güzel düşlerle uyurken komşu kızların benim kapımı yumruklamasıyla uyandım... tam kalktım bağırmaya başladım annem sus işareti yaaptı.. iyiki yapmış çünkü çalmak için gerckten onemli bi sebepleri varmış.. taşınıyolarmış... ne yalan söyleyim hiç üzülmedim artık her sabah onların benı kaldırması her dk onu bunu istemeleri gıcıgıma gidiyordu.. sonucta arkds olrak bı yakınlıgımız yoktu.. sonuc: kurtuldum.. sonra bir daha gözüme uyku girmedi telefona baktım 8 cevapsız, 5 mesaj hani hep sevdiğiniz biri gönderdi sanırsınızda o harıc herkes gonderır ya ışte o durumdaydım arayan melekti.. mesajlarında 3 unu o 2 sını annem camasırları asmam ıcın göndermıstı... yıkılmıstım resmen normal bı ınsan yoktu hayatmda bunu bılıordum ama bu kadarda yuze vurulmaz be gunlugum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sonra kalktm toparlandım dus aldım sacımı kuruttm yabtım snra bı baktm kapıda bı hayvan meger abımmıs
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eve geldı acıkmıs yemek ıstedı bnde sen yabta bırlıkte yıyelım dedım kızdı
sonra baktı hayır yok kalktı kendı hazırladı snra gesmeye cıktım 2 saat snra eve geldım saat 17:00 snraa yemek yedım [kahvaltı]
sonrasında yazmaya deger bısey olmadı ıste böyle gunlugum bu gece baska bısey yasamam sanırım senı sevıorum gunlugum:p
kendine iyi bak

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver