Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2010, 05:30   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Soslu Biftek Nasıl Pişirilir




Malzemeleri

4 Parça Biftek
3 Adet Kuru soğan
4 Dilim Ekmek
1 Fincan Zeytinyağı
1 Su Bardağı Kırmızı Şarap
2 Diş Sarımsak
2 Çay Kaşığı Zencefil



Hazırlanışı

Zeytinyağı,şarap,dövülmüş sarımsak ve zencefili derin bir kapta karıştıralım.Biftekleri ekleyip ağzını sıkıca kapatıp buzdolabında 3-4 saat bekletelim.

Soğanları incecik kıyıp tavada kavuralım.Izgara veya barbeküde biftekleri 5-6 dakika kızartalım.

Ekmek dilimlerini fırça ile hafifçe yağla***** her iki tarafınıda kızartalım.Kızarttığımız ekmekleri servis tabağına alıp üzerlerine biftekleri en üste de soğanları yerleştirip servis edelim.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver