Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2010, 16:27   #1
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gül'den iki üniversiteye rektör ataması

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kırıkkale Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüklerine atama yaptı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Hayri Coşkun atandı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 130. ve 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ekrem Yıldız'ı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Hayri Coşkun'u atadı.

YÖK Genel Kurulu üniversitelerde yapılan eğilim yoklamalarında alınan sonuçları değerlendirmiş ve kendi yaptığı seçimden sonra üç kişilik listeleri Köşk'e göndermişti. Cumhurbaşkanı Gül'ün yaptığı bu iki rektör ataması YÖK'ün birinci sırada gösterdiği adaylara göre oldu.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan