Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2010, 22:40   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İç Pilavlı Bonfile Dolması





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler :
1 bütün bonfile
2 havuç
1 soğan
3 defne yaprağı
Tuz
Karabiber

Pilavı İçin
2,5 su b. pirinç
1 soğan
2 çorba k. dolmalık fıstık
2 çorba k. kuş üzümü
1 tutam dereotu
Tuz
Karabiber
Yenibahar

Hazırlanışı
1 bütün bonfileyi fırın tepsisine alın.Üzerine tuz ve tane karabiber serpin. Üzerine toz karabiber ilave edin. Havuçları iri olarak kesin ve bonfile etin altına havuçları iri kesilmiş soğanları ve defne yatprağı ilave edin. İç pilav için 1 adet soğanı yemeklik kesin.

Tencereye sıvıyağı alın. Tencereye dolmalık fıstıkları alın ve kavurun. Üzerine soğanı alın ve kavurun. Üzerine 5 su bardağı pirinç, tuz, kuş üzümü, karabiber ve et suyu ilave edin.Üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin. Pilavı servis tabağına alın.

Üzerine bonfile etini fırından çıkartın ve kesin ve pilavın üzerine dizin ve servis edin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet