| Polis'den uyuşturucuya darbe
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satışı yapan sokak satıcılarına eş zamanlı operasyon yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri piyasaya uyuşturucu süren sokak satıcılarına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Adıyaman merkezde 13, Kahta ilçesine bağlı 4 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda toplam 19 kişi gözaltına alındı. Sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu maddenin yanı sıra silah ele geçirildiği öğrenildi.
Gözaltına alınan şahısların emniyetteki sorgulamaları sürerken, şahısların öğrencilere de uyuşturucu madde sattıkları öğrenildi.
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |