samsunluy nicki 10 gundur size karsılıksız link degişimi verıyorum.
SamSunLy Nickli Üyeden Alıntı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kodlarınızı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekledim Eklemeniz Gereken Kod PHP- Kodu:
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color="#0000bb">title="mircsohbet, mirc sohbet" target="_blank">mirc sohbet</a>
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayfa 2 de konumuz baslamıstı size sayfa 3 e kada rgeldı konumuz 10 kere size özel mesaj attım. 3 dört kerede konuma mesaj yazdım belirttim ama yınede kodlarımı eklemedınız. göruyorumki sizde bir konu acmısınız konunuza baktım siz millete laf söyluyonuz ama sizin onlardan bir eksık kalır yanınız yok. siz önce kendınıze bakın. size yapılmasını istemedını siz bana yapıyorsunuz ama kodlarımı yok host sorunum yok tasarım sorunum dıyerek kaldırıyorsunuz ama mesaj atıp haber vermıyorsunuz. verdım dieceksenız hanı gösterın görelim mesajını. aip kardes aip ona buna kızıon söylesın böylesın die senın onlardan eksık bir yanın yok. Sitemiz artık sizinle asla link degişimine gitmicektir. 10 gunluk deişimde sadakamız olsun herkese iyi forumlar.