Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2010, 08:49   #1
Rodrigo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lag sorunu...

Merhaba arkadaşlar, hazırlamakta olduğum bir kanal koruma botu var. Bot sadece op kanalında yazdığımızda RODRIGO Unknown command şeklinde statusa hata veriyor. Bu hata bot'u lag'a düşürüyor, lütfen biri yardım edebilir mi?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#Siirodasiop:{ $nick == $me && if $nick ison #Siirodasiop { if $1 == unban { unbn #Siirodasi | } if $1 == op { mode #Siirodasi +o $2 | } if $1 == deop { mode #Siirodasi -o $2 | } if $1 == voice { mode #Siirodasi +v $2 | } if $1 == devoice { mode #Siirodasi -v $2 | } if $1 == +vm { mode #Siirodasi +vm $2 | } if $1 == -vm { mode #Siirodasi -vm $2 | } if $1 == hop { mode #Siirodasi +h $2 | } if $1 == dehop { mode #Siirodasi -h $2 | } if $1 == +m { mode #Siirodasi +ml } if $1 == -m { mode #Siirodasi -ml } if $1 == +R { mode #Siirodasi +Rl } if $1 == -R { mode #Siirodasi -Rl } if $1 == sus { mode #Siirodasi +b ~q: $+ $2 l } if $1 == aç { mode #Siirodasi -b ~q: $+ $2 l } if $1 == kick && $2 { kick #Siirodasi $2 4Sebep1: uyarı kick'i yediniz4! | } if $1 == kb && $2 { ban -ku900 #Siirodasi $2 2 4Sebep1: rahatsızlık4! | } } else .msg # Hata: Bu komuta erişiminiz yok, $+($nick,.) }

Ben hatanın bu kod içindeki 2.ci satırda olduğunu düşünüyorum ama çözemedim. Şimdiden herkese teşekkürler...SAYGILARIMLA

Konu Rodrigo tarafından (21 Şubat 2010 Saat 08:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan