Öncelikle biz öcü değiliz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neden hevesini kıralım.Görevimiz sizlere bilgilerimiz
doğrultusunda yardımcı olmak.Baş ağrıtacak bir durum yok yani
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uzun zaman önce yazdığım mIRC Addon Loader/Unloader programının hala birileri
tarafından kullanılması beni sevindirdi ve emeklerimizin boşa gitmediğini görmek dahada
mutlu ediyor.
Version yükseltmek için
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesine girip en son version'u indirmen gerek.
Tabi ordan indireceğin mIRC İngilizce olacaktır.Türkçe olarak indirmek istiyorsan
bu forumda arama yaptığında en son çıkan mIRC v6.35'i indirebilirsin.Sende olan mIRC'in
klasöründe bulunan vars.ini,users.ini,servers.ini,alias.ini dosyalarını yeni yüklediğin
mIRC'in bulunduğu klasöre atıp öncekileri yenisine taşıyabilirsin.Ayrıca mirc.ini dosyasıda
var.Fakat version'a göre farklılıklar gösteriyormuş sanırım(net olarak bilmiyorum) yenisi
ile eskisini değiştirmeni pek önermiyorum.
mIRC'in Popup menu'lerinden sıkıldı isen xpopup.dll'i kullanarak kendine özgü popup
menu'ler oluşturabilirsin.Bu DLL'in kullanımı "mIRC Scripting Dersleri" bölümünde yer
alıyor.(Yada arama yaparak bulabilirsin.)