Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2010, 16:53   #6
KuSuRSuZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Arap basininda cikan bir resim

Judi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(Örn ; Dogan Yayın A.ş ) Sözün özü ; Sen destek cıkmazsan Senin Başbakanınıda takmazlar Cumhurbaşkanınıda sen destek cıkacaksınki adamlar desinler bunun arkasında halk var ve güclü. Şuanki Durum'a baktıgımızda tam bir Zıtlık var. Muhalefet sadece Yıkıcı işler yapıyor yapıcı işler yapmaya yanaşmıyor. (En basit'inden Bahçelinin Zamanında Asmadıgı adamı bir mitingte yine kendisi diyorki ; "Neden asmadın ipin mi yok Al sana ip". ) Muhalefet ve Hükümet ortak bir paydada birleşmezse Ülkedeki Kuklalar işi iyicene abartıp kaos ortamı yaratmaya calışacaklar ki zaten yapıyorlar...

Bizim milli duygularımız karikatürlerle kabarmıyor ; Çanakkale ile Kabarıyor Kurtuluş savaşı ile kabarıyor ve yapılan Fedakarlıklarla kabarıyor.. Bizim tarihimiz belli Dünde bagımsızdık bugunde bagımsızız yarında bagımsız olacagız.. Biz atalarımızdan bunu gördük..

Sevgili judi hanim , konuya alakandan oturu ve sahsima deilde konuyla alakali postuma yanitindan oturu tsk ederim . Basbakan Eski bir refah partili ve immahatipli olarak islami bir cizgide yuruyor ve musluman bir insan profili ciziyor , Israilin musluman dinkardeslerimize yaptigi katliamlari " one minute " diyip tepki gostermesi sonradan Israille iliskilere devam etmesi ve mayinli arazilerin temizlenmesi ihalesinde israillerle anlasilmasi beni danisikli bir dovusun icinde olan bir basbakanimizin oldugu hissi veriyor ve bolelikle samimi gelmiyor . Halkin pesinden gitmesini desteklemesini istiyorsa bir basbakan Saglam bir durusu olucak , tavirlarinda samimi olucak deilse beyhudedir saten soylemleri . Dogan medya grubu bu ulkeyi somuren en buyuk kapitalist burjuva sinifidir onlarida destekleyen yok darbecileri savunan kurum ve kuruluslari tasvip etmeyiz hic bir zaman . Ben sahsen karikaturu gorunce yadirgadim , ole kudurmus agzindan salyalar akan bir kurt kopegi gorunce yakistiramadim turkiyeye .. Ve yine soluyorum "Yasasin Tam bagimsiz Turkiye " .. Saygilarimla ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları