Cevap: Baykal’ın cehalet siyaseti
Ben Baykal'ın hiç iki kelimeyi biraraya getiremediğini görmedim, Aksine çok güzel birilerinin oyunlarını çok güzel anlatıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tabii bu birilerinin işine asla gelmiyor. Çünkü Sevgili Başbakanımız eleştiriden hiç hoşlanmıyor. Daha geçenlerde medya patronlarını açık açık tehdit ediyordu köşe yazarları için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sanıyor ki onu eleştirenler yönünü değiştirip onu eleştirmezler. Köşe yazarlarını satın alacağını sanıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bir başbakan ve düştüğü vahim durum.. Tabii akp yandaşları bunlara da bahane bulurlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ve şöyle bir marifeti başbakanın; Sürekli Leman dergisine dava açar, yapılan karikatürlere dayanamadığı için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ama sürekli de kaybeder Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Komedi dükkanı gibi olan şahıslar belli hatta güzel de rol yapabilen oyuncu gibiler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Rol yapmayı çok güzel başarıyorlar. Mağduru oynarlarken ben bile gerçek sanıyorum bazen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )..
Konu Hayal tarafından (01 Mart 2010 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.
|