06 Mart 2010, 03:40
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Özlemek buysa aşkı
Öyle uzaklardan durup bakma [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,
Dokunmak istiyorsan,
Durma
Dokun yüreğime... Gizli tebessümler ardında saklı yüreğim
Başkaldırır ,hep sevdalara
Özlemek sebepse aşka
Özledim delicesine Yüreğimi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaptım aşka
Şiiri yağmurlarla yıkadım
Martılarla seviştim satırlar boyu
Yelkensiz gemilerle çıktım hep yola
Özlemek buysa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı
Özledim delicesine Söyle nasıl birşeydir bilirmisin ,
Sevişmek özlemlerle
Darmadağın ,bir yürekle
Beklemek sesizce
Kırdım zincirlerimi,
Kurtulacağım elbet
Bu kırmızı yapışkan iplerden
Her yanlızlığımı bir buluta yükledim
Dudaklarımdan süzülecek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kopacak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın tutkusu
Öpüşecek benimle aniden
Ötesi,berisi yok artık sevdanın
Işıkları karartan bir geceden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı yazıyorum
Mor menekşelere veriyorum Teninin kokusunu özlediğim , Zamansızca yolunu beklediğim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yok oluyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlızca suskunluğum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ıyor
Özlemek buysa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı
Özledim delicesine
__________________ Her$eyimi saf dı$ı ßıraktım korkularımı ßiLe sancıLarım ipi kopan ßir Oltanın ucunda kaLdı ßeLki'de ßir ßaLığın ßoğazında sakLı.. |
| |