Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2010, 17:44   #6
SiLuet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: winamp mİRC Kontrol

GodOfwaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
güzel bir paylaşım yapmışsın arkadaşım eline sağlık denedim ve sorunsuz bir şekilde çalıştı tamda aradığım bir koddu yalnız sormak istediğim birşey var çalan parça süre ve ses ayarlarını yansıtıyor bu bölüme kaçıncı parçanın çaldığı , çalma hızı , tekrar çalıp çalmıycağı gibi şeyleri eklebilirmiyiz ekleyebilirsek nasıl ekleriz? yani örneğin burdaki gibi

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
4«5 Now Listening 4» 14 $remove(%song,ÿ) 7 • 2 Mp³  7 • 14 Volume 4: 14 $chr(37) $+ %vol 7 • 2 Parça Süresi 4 : 2 %poslen 7 • 14 Track 4 : 14 %track 7 • 14 Çalma Hızı 4 : 2 %bitrate 7 • 14 Repeat(Parça Tekrar'ı) 4 : 2 %repeat 7 •

-
O Dediklerini Denedim, Ama o verileri alamıyorum. $false sonucu veriyor. Kacıncı Parca Tekrar Çalıp Çalmayacagı ile ilgili bilgiyi alamıyorum ama Çalma Hızı, Ses stereo veya mono parça süresi onların senin dedigin şekilde deişdirdim.
PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias -l kontrolet {
  if (
$winampc_getinfo(bitrate) == $false) && ($winampc_getinfo(samplerate) == $false) { set %w_hız 14KBPS:2 128 414KHZ:2 44 } | else { set %w_hız 14KBPS:2 $winampc_getinfo(bitrate)414KHZ:2 $winampc_getinfo(samplerate) }

set %covol  $iif($winampc_getinfo(channels) == 2,stereo,mono

set %songsec ( $+ $int($calc($winampc_getinfo(tracksec) / 60)) $+ : $+ $calc($winampc_getinfo(tracksec) - $calc($int($calc($winampc_getinfo(tracksec) / 60)) * 60 )) $+ )  
  if (%
song != $getsong) { 

set %song $getsong 
    did 
-a winamp 73 %song %songsec

if (%gönder == on) { %w_rapor %wlogo 4«5 Now Listening 4» 14 %song 7 • 2 Mp³   7 • 14 Volume 414 %$+ % ( $+ %covol $+ ) 7 • 2 Parça Süresi 4 %songsec 7 • 14 Çalma Hızı  4 :  %w_hız }
  }

Kodda ki alias -l kontrolet şeklinde Başlayan kısmı bu sekil yaparsan olur . Umarım işine Yarar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan