|
GodOfwaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
güzel bir paylaşım yapmışsın arkadaşım eline sağlık denedim ve sorunsuz bir şekilde çalıştı tamda aradığım bir koddu yalnız sormak istediğim birşey var çalan parça süre ve ses ayarlarını yansıtıyor bu bölüme kaçıncı parçanın çaldığı , çalma hızı , tekrar çalıp çalmıycağı gibi şeyleri eklebilirmiyiz ekleyebilirsek nasıl ekleriz? yani örneğin burdaki gibi
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! 4«5 Now Listening 4» 14 $remove(%song,ÿ) 7 • 2 Mp³ 7 • 14 Volume 4: 14 $chr(37) $+ %vol 7 • 2 Parça Süresi 4 : 2 %poslen 7 • 14 Track 4 : 14 %track 7 • 14 Çalma Hızı 4 : 2 %bitrate 7 • 14 Repeat(Parça Tekrar'ı) 4 : 2 %repeat 7 • |
-
O Dediklerini Denedim, Ama o verileri alamıyorum. $false sonucu veriyor. Kacıncı Parca Tekrar Çalıp Çalmayacagı ile ilgili bilgiyi alamıyorum ama Çalma Hızı, Ses stereo veya mono parça süresi onların senin dedigin şekilde deişdirdim.
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias -l kontrolet {
if ($winampc_getinfo(bitrate) == $false) && ($winampc_getinfo(samplerate) == $false) { set %w_hız 14KBPS:2 128 4- 14KHZ:2 44 } | else { set %w_hız 14KBPS:2 $winampc_getinfo(bitrate)4- 14KHZ:2 $winampc_getinfo(samplerate) }
set %covol $iif($winampc_getinfo(channels) == 2,stereo,mono)
set %songsec ( $+ $int($calc($winampc_getinfo(tracksec) / 60)) $+ : $+ $calc($winampc_getinfo(tracksec) - $calc($int($calc($winampc_getinfo(tracksec) / 60)) * 60 )) $+ )
if (%song != $getsong) {
set %song $getsong
did -a winamp 73 %song %songsec
if (%gönder == on) { %w_rapor %wlogo 4«5 Now Listening 4» 14 %song 7 • 2 Mp³ 7 • 14 Volume 4: 14 %v $+ % ( $+ %covol $+ ) 7 • 2 Parça Süresi 4 : 2 %songsec 7 • 14 Çalma Hızı 4 : %w_hız }
}
}
Kodda ki alias -l kontrolet şeklinde Başlayan kısmı bu sekil yaparsan olur . Umarım işine Yarar.