|
VeySeL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
işine gelirse ben burda ipucusunu veririm ve kendimce yardımcı olabiliyorsam yazarım/söylerim esirgemem, doğru neyse ona yönlendiririm, ben ona kendisi için dedim, bakarsan üsteki posta birşeyler yapmaya çalışıyor, karalamak ve aham vahamlı bir şeklim olsaydı daha da şekil yapabilirdim, canın cehenneme diyerek ? çok iyiysen yardımcı ol. |
allah aşkına sen nasıl okudun mesajımıda..
üzerine alınıpta bu şekilde bir yorum yazabildin şaşırdım..
çok kişiye yardımcı oluyorum ben..
ve bu arkadaşada yardımcı oldum..
sana sadece göz önünde bulunan ScanX den alınma..
iki örneği göstereyim..
bakalım o zamanda fikrin bu şekilde mi olacak..
|
CooLAspavA Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
set admin_chan "#opers" bind pub - !bansil ban:kaldirma proc ban:kaldirma { n u h c a } { global admin_chan if {[onchan $n $admin_chan]==1} { set komut "[string tolower [lindex $a 0]]" if {$komut==""} { putquick "PRIVMSG $c : __________________________________________________ ______" putquick "PRIVMSG $c :| \00305 Banları kaldırmak için kullanabileceğiniz komutlar By AspavA EditioN.\003 |" putquick "PRIVMSG $c :|________________________________________________ ______|" putquick "PRIVMSG $c :\002\00302!bansil g :\002\00307 Bütün gline'ları açar." putquick "PRIVMSG $c :\002\00302!bansil gz:\002\00307 Bütün gzline'ları açar." putquick "PRIVMSG $c :\002\00302!bansil k :\002\00307 Bütün kline'ları açar." putquick "PRIVMSG $c :\002\00302!bansil z :\002\00307 Bütün zline'ları açar." putquick "PRIVMSG $c :\002\00302!bansil s :\002\00307 Bütün shun'ları açar." putquick "PRIVMSG $c :\002\00302!bansil banlar :\002\00307 Bütün banları açar." putquick "PRIVMSG $c : --------Her Bişe SizLer İçin By AspavA----------" return 0 |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
CooLAspavA Nickli Üyeden Alıntı
if {![info exists userinfover] } {
putlog "*** spamekle Tcl Yuklenemiyo 2.0 By AspavA -- Userinfo v1.01 .tcl Yuklu Olmak Zorunda.!"
return 0
}
bind pub - !spamsil spam:sil
proc spam:sil {n u h c a} {
global botnick admin_chan
if {[onchan $n $admin_chan]==1} {
putquick "SPAMFILTER del cpNna gzline - - $a"
putquick "PRIVMSG $c $a 15-14-1> 4spamfilterdan çıkarıldı"
}
if {[onchan $n $admin_chan]==0} {
putserv "PRIVMSG $admin_chan 5$n 2!spamdel $a 14komutunu kullanmaya çalıştı!"
}