Sadece bu sebepten ötürü iyi yönetilmediğini düşünüyorsanız, yanılgı içerisindesiniz derim. Çünkü o şu amaçlarlada yazılmış olabilir;
- Yöneticilerin sinirlerini bozmak ve buna bağlı olarak akıllarınca log çıkarma gayreti içerisinde olan insanlar çok.
- Eskiden op/sop veya daha üstü bir seviyede görev alıp, yeni yönetimin gelmesiyle birlikte, görevine son verilen bir kişi olabilir. Doğal olarak sinirlidir ve aklınca hırsını almak istiyordur.
- İnsaların egolarını tatmin etmek istemesi kadar normal bir şey yok. Bu da öyle bir durum olabilir.
- Kıskançlık çok kötü bir şeydir, kendisi yerine başkalarının gelmesini çekemeyen kişi/kişiler tarafından veya dolduruşa getirdikleri arkadaşları tarafından yapılmış olabilir.
Bunları çoğaltmak gayet mümkün.
Uzun süreli olarak bulunduğum en son yönetimde, çoğu yöneticiye küfür edilirdi. Hemde aklınızın alamayacağı şekilde. Yani bu şekilde ben size küfür etmek için op olmak istiyorum demiyordu adamlar, direk sağlarından girip ölmüşlerinden çıkıyorlardı insanın. Sizin mantığınıza göre bu küfürlerin sebebi, yönetimin kötü olduğunu düşünmenizse yanılıyorsunuz derim. Çünkü bu tip küfürlere maruz kalan bazı iyi yönetimler olduğu gibi, bizim bulunduğumuz yönetimde Türkiye'nin en iyi IRC yönetimi olarak gösteriliyordu, tüm özellikler dahilinde.
Bu yorumları, yazdığınız mesajda sadece küfür edilme riskinden dolayı mynet'i kötü yönetiliyor olarak gördüğünüz için yazıyorum. Kötü yönetildiğine dair farklı kanıtlarınız varsa pek tabii belirtebilirsiniz. Çünkü siz sadece o küfür muhabbetinden dolayı, böyle bir yorumda bulunuyorsanız eğer, üstüne basabasa söylüyorum gerçekten büyük yanlışa düşersiniz. Kurumsal şirketlerde görev aldığınızı söylüyorsunuz, mynetle daha önceden alakanız var mıydı bilmiyorum ama eğer eski yöneticilerindenseniz, bu tip bir açıklama yapmak yerine başarılar dilemeniz daha olgunca bir davranış olurdu.