Cevap: 15 yaşındaki sekretere cinsel taciz!
Bu tip olaylarda, düşünüldügü gibi suçlu her zaman erkek çıkmayabiliyor. Tabi ona mahkeme karar verecek ama ben adama karşı olası sapık suçlamaları yazılmadan önce belirtmek istedim.
Ayrıca sekreterlik zaten bir meslek dalı. Türkiye'de bir çok üniversitede bu alan ile ilgili bölüm görebilirsiniz. Yani, onun bunun sekreterliğini yapmak gibi cümleler hoş değil. Edebiyle okuyup edebiyle işini yapan bir sürü sekreter ve sekreter adayı var. Televizyonlarda izlediğiniz filmlere bağlı kalıp, sekreterliği bu kadar küçük görmeyin bence.
Haberdeki kız okuyupta mı gelmiş oraya? Tabiki hayır ama en basit örneği, kuaförde çırak olarak çalışıp zamanı geldiğinde kuaförlük diploması almak için yüksekokul'a gitmek isteyen gençler gibi bir düşünceye sahip olabilir, ayrıca dahada önemlisi ailevi durumlar okuması yerine çalışmasını gerektirebilir.
Uzun uzun konuşulabilecek konu bunlar ama şu an ayrıntıya girecek vaktim yok. Sadece bir şeyler söylemeden önce, dünyanın herkese toz pembe olmadığını bilmek gerek. |