Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2010, 18:15   #1
Çevrimdışı
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avşar kızını 'Saran' aşk ateşi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Hülya Avşar, Saadettin Saran ile en 'aşık' pozlarını önceki akşam verdi. Avşar'ın tutkulu öpücüğü objektiflere malzeme oldu.


Hülya Avşar, Saadettin Saran ile en ‘aşık’ pozlarını önceki akşam verdi. Geçen hafta programında “Aşkı yakaladığıma inanıyorum” diyen Avşar, bu sözünü sevgilisini uzun uzun öperek kanıtladı.

Hülya Avşar (47) ve eski Fenerbahçe yöneticisi Saadettin Saran (46) 2006 yazından beri birlikte. Çift iki yıldır Kemer Country’deki villarında birlikte yaşıyor.

Önceki akşam Tarabya’daki Kıyı Balık’ta kızı Zehra, kardeşleri Leyla ve Helin Avşar ile yemek yiyen Hülya Avşar’a ilerleyen saatlerde sevgilisi Saadettin Saran da katıldı.

Uludağ’da snowboard yaparken ayağını kırdığı için yerinden kalkamayan yıldız, sevgilisini oturduğu yerden öpücüklere boğdu.

20 dakika restoranda kalan Saran’ın kızı Lal, bu sırada babasının arabasında bekliyordu. Lal Avşar’a merhaba demek için içeri girmedi.

Saran’ın kızının ilişkiye tepkili olduğu konuşulurken, Avşar her fırsatta Lal ile çok iyi anlaştıklarını söylüyor.

İki yıl önce InStyle Home dergisine verdiği bir röportajda, pazar günlerini evde ailesine ayırdığını anlatırken, “Sadettin’in kızı Lal’in de bize katılmasıyla ev daha da neşeleniyor. Lal, Zehra’nın en iyi arkadaşı oldu” demişti.

Saran ve Avşar’ın geçen mayıs ayında ayrıldığı konuşulmuştu. Şiddetli kavga sonrasında evleri ayıran çift, kısa sürede yeniden barıştı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver