Konu: Uyku MODU.!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2010, 21:09   #8
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Uyku MODU.!

ShekeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ehuehuehuheueuhe yaşamak zor değilde sizin buna karşılıksız ve kifayetsiz kamlanız zor ))))) vallahi çok güldüm lütfen devamı gelsin hayal kurmanın sınırı yok sizinde bildiğiniz gibi)

Gülmene sevindimde siz beni reelde tanıyormusunuzda sizin bunlara kifayetsiz kalmanız zor diyorsunuz : ) ?

----------

KardiyaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimileri yavaş yavaş yaşar bu hayatı,Kimileri ( Chat ) hayat'a hızlı bir şekilde dalar. İnanıyorum ki ( inanmak zorundayım :P ) bu Chat tarafından %99,9 yaşanmış bir gerçekliktir.. %00,1 kısmıda arada bazı süslemeler olmustur diye dusunuyorum Konuyu farklı bir yönden ele alırsak.Eğer böyle birşey Chat'in hayaL ürünü veya masaL'sa Neden böyle bir konu ile karşımıza çıktı. Ya kız arkadaşı hiç oLmadı şuan bir pskolojik bunalım geçiriyor yada bu adam Çok çapkın...

Aga sağolasın öncelikle beni desteklediğin için ama bunlar ne iş anlamadım : ) Beni reelden tanıyan birisisin. . Benim gibi açık sözlü ol. . ki.. benim tek suçum gereğinden fazla açık sözlüyüm. Hemen bir açık sözlülük daha yapim ; Şimdi o arayan kız sanaldan anlamazki diyim gel if'de senden bahsediyoruz : ) Sanaldan kızlarla pek işim olmazda

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver