| Cevap: Terör Bittimi ?
ah ahh kanayan yaRamız bizim tuz basmayalım diye diye bugünlere geldik ya canım milletimiz şu bilinçte hep aman bugüne kadar kim geldi de başa aynı şeyleri yaptı aman ne olacak aman biz mi kurtaracaz yahu diye ben işime bakarım bana dokunmayan bin kez daha yaşasın kendi evine ocağına ateş düşmedimi böyLedir işte umursamaz he birde değdimi değeneğin ucu kendine gel o zaman sen gör onları senden benden daha milliyetçi vatansever olurlar o zaman vurun oldurun asın kesin derler..Ama iş oraya gelmeden kimse ses çıkarmaz susar görür görmezden gelir duyar duymazdan gelir neden ´ben mi kurtarcam 3 maymunu oynarlar hep..´ Biz davulla zurnayla karşılar vakkodan da giydiririz onları bayramda seyranda altlarına utanmasalar limuzun çekerler evlerine giderken ama biz böyle olduğumuz sürece aman dediğimiz sürece bunlar olmaya devam eder...Aman hepsi aynı deyip geçtiğimiz baştakiler daha neler yapacak bakalım sen daha uyumaya devam et..Bu yanan AMpüLü nasıl görmessin anlamam Söndür gitsin.. Dipnot: ŞöyLe de bir olay var zaten haberlere düşen şehit haberlerimiz yarısını bile vermiyorlar ben bunu birinci ağızdan dinlemiş biriyim sebebi de canım konuda yazdığın gibi katılıyorum gelen her hükümetin bahanesi koltuk korkusu ondan Ruhları şad oLsun.. |