Bir baska baba ' da benim oglum sehit deil vatan saolsun demiyorum demisti , canakkalede olmedii anafartalarda olmedi kurtulus savasinda olmedi benim oglum sacma sapan bir savasta oldu dedi .
Tansu cilleri hatirlayalim.. Ne demisti ? "bu ulke icin kursun atanda , yiyende kahramandir " demisti. Sen ulkenden gurur duyuyorsan , ulkenin liderininden basbakanindan 'da gurur duyman lazim , arkasinda durman lazim onunde deil. Teror olayina gelince Askeri operasyonlar devam ediyor bu durumda nasil teror biticekki? "Son terorist olene kadar savasa devam" dersek daha cok analar babalar aglar cok sehit cenazeleri kaldirir bu ulke sende onlarla gurur duyoyorum diye daha 10000 tane konu acabilirsin .30 senedir devam eden bir olayi 1 2 senede nasil bitiriceksin ? Basbakan acilim macilim tutturmus ama icerigi belli deil , pismanlik yasasi falanda fayda etmez daga cikanlar pisman deillerki , ki zaten pismanlik yasasindan faydalananlar 5 parmagin 5'ini gecmez . Kurt Sorunu cozulurse bu ulkede teror sorunuda cozulur . Baska yolu yok . Bi yol daha var dagdaki 30 bin silahli adami oldurene kadar savas , lakin oldur oldur cogaliyor bunlarda arkadas ne yapsakki ? Tum kurtlerimi oldursek ?