Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2010, 00:47   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Facebook her geçen gün büyüyor ama...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İngiliz polisinin tutanaklarına göre Facebook ile ilişkili suçlar yüzde 346 arttı.

Nottinghamshire polisine gelen, sosyal arkadaşlık sitesi Facebook'un adının geçtiği taciz ihbarları 2009 Nisan ve 2010 Şubat ayları arasında 13'ten 58'e fırladı. Geçen sene 3, bu yıl ise 6 kişi suçlu bulundu.

E-suçlar birimini idare eden Harry Parsonage; " Konu iletişim kaynaklı suçlar olunca, Facebook da bir iletişim yolu. Aslında Facebook internetin diğer parçalarından da pek farklı değil. Facebook'un suçlarda ne gibi bir rolü olduğunu bilmiyoruz. Tek bildiğimiz bu suçlarda bir şekilde Facebook adının geçtiği" açıklamasını yaptı.

Sitenin konuşmacılarından biri ise bu artışa çok şaşırılmaması gerektiğini şu sözleriyle açıkladı; " Dünya çapında aylık aktif kullanıcı sayısı Ağustos 2008 ve Şubat 2010 arası 100 milyondan 400 milyona çıktı. Günlük konuşmalarda bile adımız artık daha çok geçiyor. Hizmetin büyümesiyle, suçlarda admızın daha çok geçmesini ilk yaşayan biz değiliz, daha önce de dijital platformda bizim bugünlerimizi yaşayan cep telefonları ve e-postalar da aynı şeyi yaşadı. Ayrıca sitemizde güçlü bir ihbar sistemimiz de mevcut."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan