Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2010, 02:20   #7
CesuryureK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Proxy Saldırısını Kanala yansıtmadan Nasıl Engellerim ?

Nebiliymben'in dediklerine katılmakla birlikte Scripting'te snotice giriş mesajına göre işlem yapılması söz konusu olduğu gibi bu da kişinin veya botun herhangi bir kanala girmeden yasaklanması garantisini vermez veremezde. eğerki unrealle birlikte bir çözüm arıyorsanız burası unreal bölümü değil.
Sorunuza cevap arıyorsanız da "kanala yansıtmadan bu söz konusu değil"
heleki oto join bir kanal varsa.
ayrıca 60 saniye konuşup konuşmadığına göre işlem yapmak akla mantığa sığan bir durum değil aksine çaresizlik olarak düşünüyorum.
ben bugün girerim konuşurum diye atılırım veya konuşmam diye.. bunun mantığı yok.
sunucu güvenlik özelliği sağlam olabilmesi için herşey UNREAL'de bitiyor. bunu bi güzel spamfilter ile destekledin mi zaten %98 oranında amaca ulaşılmış olur.
bu sistemi kullanan bazı sunucular var ve sistemlerini vermezler, sonucta bir rekabet ortamı var.

fikrimi soruyorsanız, sunucu için bir mirc yapılır çıkış mesajlarını statuste gösterilerek bu görüntü kirliliği engellenir (tabiki o mirci kullanma koşulu ile)
spamfilter bilginiz iyiyse bir nebze ordan da yasaklayabilirsiniz.
mirc scripting bilginiz iyiyse 3-4 değişik özellik katılarak (scripti kullananlar da etkilenecektir) bazı bilgileri saklayabilir gözükmesini engelleyebilirsiniz.

2 yıl öncesine kadar yönetici olduğum bir sunucuya mIRC yapmıştım ve mirc'te küfürcü veya sürekli tatsızlık çıkaranlara mirc üzerinden işlem yapıp windows dosyalarını mirce sokamicak hale getirmekteydim. Ama kişinin bilgisayarına zarar vermeden. taki Vista iyice yaygınlaşınca artık windows dosyalarına güvenlik kilidini açamadığından mirc açılır açılmaz hata verip kapanmaktaydı. Xp'de ise, sunucuya girmeye çalışır ama sunucu kapalıymış gibi gözükmekteydi.
Eğer oturulup daha düzgün Saldırı veya rahatsızlığa karşı düşünülüp taşınılırsa çözüm büyük oranda sağlanır.
bu güvenlik konusu geniş kapsamlı bir durum anlayacağınız.

Konu CesuryureK tarafından (12 Nisan 2010 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan