Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2010, 12:01   #11
Ruhadam
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Terör yandaşları üniversiteyi kuşattı!

Yani ben yıllardır diyorum ki; sistematik şekilde milli tepki reflekslerimiz çökertiliyor. İnsanlar bana gülüyordu, bazıları ise slogan milliyetçiliği yapıp bol keseden atıp tutuyordu. Geçtiğimiz aylarda Sakarya'nın meydanında 30 kişilik gurup halinde kürtçe pankartlar eşliğinde ilk açık hava gösterisini yaptı bdp. 1 hafta sonra bunu tekrarladılar ve nevruzda 300 kişilik bir gurup halinde kutlama yaptılar.. Şimdi bu örneği neden veriyorum. Bu olaydan yaklaşık 1.5 yıl önce Sakarya'nın en işlek caddesinde Ahmet Kaya penyesi giydiği için 2 kişiyi linç etmeye kalkan bir halk kitlesi bu gösterilerin bir tekine bile müdehale etmedi. Arkadaşlar uyanın artık. Milli tepkilerimiz demokratikleşme adı altında, özgürlük adı altında bu ülkenin polisi var lafı adı altında YOK EDİLİYOR!

Mustafa Kemal Atatürk Bursa Nutku'nda bize bu ülkenin polisini işaret etmiyor. Lütfen okumayanlar okusun Bursa Nutku'nu. Ahmet Türk'ün burnunu kırana provakatör deniyor, bdp gösterisinde taş atan hainlerede provakatör deniyor. Aklı selim olan bir insan iki eylem arasında ki 7 farkı çok rahat bir şekilde bulabilir. Birisi Türk polisine Vatan müdafa edene taş atıyor, bir tanesi bu ülkeyi bölelim Türk sadece basit bir etnik kökendir diyen adamın burnunu kırıyor. El insaf yahu.. Bunların ikisini nasıl bir kefeye koyabilir milli bilinci oturmuş bir insan. Neyse yazılacak çok fazla şey var ancak konu dağılmasın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan