Cevap: X`e MektupLar..
La vita.. aşktan nefret ettiğim bi günde ,aşkı buldum .. kız kıza eğlenmek için çıkmıştık arkadaşlarla,hiç bişey düşünmeyecektik .. tek ihtiyacım olan dostlarımdı ,onların yanımda olması .. Ve derken Lavita..bu bi tesadüfmü bilmiyorum Lavitada gördüm seni.. Lavita hayat demekti ve ben seni gördükten sonra sende benim için hayat demektin..Adını bile bilmeden aşık olmuştum sana.. sen şarkını söylüyordun ben gözlerine çoktan tutulmuştummm .. O günden sonra hergün gittim Lavitaya söylediğin güzel şarkıları dinlemek,boncuk gibi ,kapkara gözlerini görmek için..Hergün gittim Lavitaya sen şarkı söyledin ben hayaller kurdum gözlerimi kapatıp..bu şarkıyı benım için söylüyor diye. sonra şapşallaştığımı düşündüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kendineeeeeeeee gel dedim ,kendi kendime..bazende seni izliyordu etraftaki kızlar kıskanıyordum.triplere giriyordum sanki ruhun duyacakmış gibi..kim bilir nasl baktınki o can alıcı gözlerinlee.. herkes sana bakıyordu..öyle işte..hiç söylemiycem bilmiyceksin.. belki o güzel gözlerin görür bir gün ha? |