Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2010, 17:11   #5
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fikirler yerine kişiler'le ugraşmak nasil bir mantıktır ?

Tamamen başlığa hitafen bu yorumu bırakmak istiyorum.
Bu ülkede kişilerle uğraşılmasının sebebi, kişilerin fikirlerinin, kişileri eleştiren insanlarca doğru bulunmamasıdır, yani esasında eleştirilen yani ''uğraşılan'' nokta, fikirlerdir.
Fikir(düşünce) özgürlüğü olduğu gibi, eleştiri özgürlüğüde bulunmaktadır. Aslında ülkede gelinen nokta, özgürlüklerin bir adım büyümüş görünüyor olmasından dolayı sevindirici. Bizim en çok gerildiğimiz nokta ise provake(tahrik edici) durumlardır. Özgürlüklerin bir adım büyümüş olmasını fırsat bilen, işgüzarların yaptıkları provake'den başka birşey değildir. O kadar sağ duyulu ve haddinden fazla anlayışlı bir halk portföy(yüz)'üne sahibiz ki, aslında bu anlamda modern diyebiliriz insanlarımıza, çünkü Kırgızistan'da yaşananların aynısıyla son 5 senede karşılaşabilirdik. Bu ülkede kişilerle uğraşıldığını değil; kişilerin fikirleri ve yaptıklarının eleştirildiğini, karşılıklı çözüm önerilerinin aranması ve en doğru kararların uzlaşı yoluyla alınmasının taraftarıyım. Bu hoş tartışma konusu için de teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan