Cevap: Messenger'da Tek Kişi İçin Online Olmak
"
-- Bugün nasıl bir avatar koysam da birilerini etkilesem. Resmimi koysam...
-- İmzama ne yazsam da dikkat çekse.
-- ... hımm çok güzel düşünceleri var. Dünyada böyle kişiler kaldı mı ya? Acaba beni böyle kabul eder mi... Çok da güzel/yakışıklı değilim ama... Madem fikirlere önem veriyor neden olmasın ki?
-- gerçekten sen çok iyi bir insanın... senin yanında kendimi çok iyi hissediyorum. sana olan hislerimi saklayamıyorum. Bağışla beni. Eğer istemiyorsan hemen engelle beni. Bir daha asla yoluna çıkmam. valla bak...
-- beni dost olarak mı görüyorsun? Anlamadın mı bunca zaman? Bir tek senin için gece geç saatlere kadar msnde bekliyorum. Belki bir mesaj atasın diye telefonumu yanımdan ayırmıyorum. Her saat maillerime bakıyorum. Senin için o arkadaşın olacak kişinin kanalıma girip birilerini rahatsız etmesine katlanıyorum. Sense dostumsen sen diyorsun... Hiç tanıyamamışsın beni!"
-- Evet arkadaşlar içimde kalmasını istemezdim ama dayanamadım. Bu forumdan birini seviyordum ama o yaptığım onca fedakarlığa binaen beni bir köpek gibi ileri itti. Onca sevgiyi kenara bıraktı (vs. vs....)
-- biliyor musun. o forumda geçenlerdeki şiiri sana yazmıştım bak burada link ... ... ...
"
Komik olmayalım lütfen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hissedilen yalnızlıktan öte başka birşey değil ve onu doldurabilecek ilk fikrinize uyan kişiye aşık olduğunuz yanılsamasını duymanızdan normal birşey yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Saçmalayan bu durumda kim? Yoruma gayet açık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |