Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2010, 15:15   #9
ispanyoL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Messenger'da Tek Kişi İçin Online Olmak

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aşk benim için ten uyumu ve akıl uyumudur. Hani sanalda ben karşımdakini nasıl tanıyacagım ki ? Yazılarından mı ? İnsanları tanımanın 3 Kolay yolu vardır. 1 Gözleri 2 Düşleri 3 Yaşayışı. Ben Sanalda bu 3'ünüde ansıl görecegim ? Hadi gözleri gördük diyelim. Baş başa bir cafede bakışmak mı aşktır ? yoksa sanalda Msn/Spyke de bakış mak mı ? Hepimiz hayatımızda ufak veya büyük aşklar yaşamışızdır. Bende Elbette aşık oldum ama ben AŞIK oldum. Sanalda zaman gecirmedim. Sanaldaki Aşk ise ben aşk nedir bilmiyorum... Ha sanaldaki Aşk değilse Evet aşk adına ufakta olsa bir bilgiye sahibim..

Birincisi cafede bakışarak ten uyumunu göremezsin. İkincisi akıl uyumu için cafede bakışmana gerek yoktur. Bu telefonla yada herhangi bir iletişim yolu ile anlaşılabilir. Üçüncüsü, aşk gibi hassas bir konudan bahsederken daha saygılı olmamız gerek. Dördüncüsü, insanların gözlerine ve düşlerine bakarak onları tanıyabileceğini düşünmüyorum umarım sende buna inanmıyorsundur.

Aşk çok geniş bir kavramdır ve herkesin kendine özgü aşkı yaşayış biçimi vardır. Bence bunu tartışmak çok gereksiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan