Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2010, 15:18   #6
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Messenger'da Tek Kişi İçin Online Olmak

ispanyoL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birincisi cafede bakışarak ten uyumunu göremezsin. İkincisi akıl uyumu için cafede bakışmana gerek yoktur. Bu telefonla yada herhangi bir iletişim yolu ile anlaşılabilir. Üçüncüsü, aşk gibi hassas bir konudan bahsederken daha saygılı olmamız gerek. Dördüncüsü, insanların gözlerine ve düşlerine bakarak onları tanıyabileceğini düşünmüyorum umarım sende buna inanmıyorsundur.

Aşk çok geniş bir kavramdır ve herkesin kendine özgü aşkı yaşayış biçimi vardır. Bence bunu tartışmak çok gereksiz.

Sen 2-3 noktayı kendine göre baglamışsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim hangi dedigimden Cafede ten uyumunu cıkardın şaşırdım dogrusu. Akıl uyumu için cafe demedim zaten. Daha dogrusu ikisinin nasıl olacagı konusunda hiç birşey demedim
Ben sadece benim için aşkın tanımını yaptım. Neyse bu acıklama yeterli o kısım için. Diger kısım'a gelince Aşk hassastır ona lafım olmaz. Ancak Sanaldaki gönül eglendirmeye aşk demek benim yaptıgımdan daha saygısızcadır. Ki ben saygısızlık yaptıgıma inanmıyorum. İnsanları Nasıl tanırsın cok merak ediyorum
İnsan hayallerindekidir. Yaşantını ortam'a göre değiştirebilirsin ama hayallerini asla...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan