|
glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sen 2-3 noktayı kendine göre baglamışsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim hangi dedigimden Cafede ten uyumunu cıkardın şaşırdım dogrusu. Akıl uyumu için cafe demedim zaten. Daha dogrusu ikisinin nasıl olacagı konusunda hiç birşey demedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben sadece benim için aşkın tanımını yaptım. Neyse bu acıklama yeterli o kısım için. Diger kısım'a gelince Aşk hassastır ona lafım olmaz. Ancak Sanaldaki gönül eglendirmeye aşk demek benim yaptıgımdan daha saygısızcadır. Ki ben saygısızlık yaptıgıma inanmıyorum. İnsanları Nasıl tanırsın cok merak ediyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İnsan hayallerindekidir. Yaşantını ortam'a göre değiştirebilirsin ama hayallerini asla... |
*Aşk benim için ten uyumu ve akıl uyumudur.
*Baş başa bir cafede bakışmak mı aşktır ? yoksa sanalda Msn/Spyke de bakış mak mı ?
Senin için aşk cafede bakışmak ise, akıl ve ten uyumunuda bununla bütünleştirmek gerekir. Eğer cafe lafın gelişiydi dersen , o halde senin için ten uyumu önemli olduğu için sevişmeden aşk olmazmı diye sorarım.
Soruna cevap vereyim, ben insanları "zamanla" tanırım. Seninde gözlerine bakarak insanları tanıyabileceğine inanmıyorum.