|
derindeniz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
''Tamam bu tip ortamlarda insanlar bazen kendi kişiliklerinden çok olmak istedikleri kişilikteki insanlar gibi davranırlar. Bu tip olaylardan dolayı yalan ile daha sık karşılaşılabilir '' Bu aşk mı yani? yalan var dolan var ne ararsan var .. ve bu aşk mı? ''aşk denen duygunun her koşulda gerçekleşebileceğidir.'' Aşk denen duygu her koşulda gerçekleşmez öyle .. Aşkı , arzulamak ve hoşlanmak ile çok karıştırıyoruz .Düşüncelerinize sonsuz saygım var. Ama ben sevdiğimi bir köhne pencereden yazılarına bakarak onu anlamayı değil, gözlerinin içine bakıp onu öyle dinlemeyi seçerim .. Sadece görüşlerimizi dile getiriyoruz sonuçta. Diyeceklerim bu kadar. Saygılar . |
Yalan var dolan var diye aşk olmuyor mu şimdi? Bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Gerçek hayatta aşkım dediğiniz kişi ile aranızda hiç mi yalan olmadı veya olmayacak sanıyorsunuz? Bakın şöyle derseniz; "Bu tip ortamlarda yalan
vb. şeyler çok daha kolay bir şekilde gerçekleşebileceği için, sanal aşk sağlıksızdır çok uzun süreceğini sanmıyorum" bende amenna derim. Buna lafım yok ama siz hala ben sevdiğimin gözlerine bakarak onu dinlersem bu aşk olur tarzı şeyler söylüyorsunuz. Olurda sevdiğiniz kişi atıyorum başka şehire giderse ne yapacaksınız? Gözlerinin içine bakamayacaksınız? Aşkınız bitecek mi? Hayır, bitmeyecek değil mi?
Aşkı tanımlamak zordur, hoşlandığınızı veya aşık olduğunuzu ayırt etmekte bir o kadar zordur. Buna rağmen şöyle bir şey deneyelim o zaman; şimdi siz sevdiğinizle buluştuğunuzda içiniz kıpır kıpır oluyor, avuçlarınız terliyor, ters bir şey söyleyipte onu incitmekten deli gibi korkuyorsunuz, kendi mutluluğunuzdan çok o mutlu olsun bana yeter tarzı cümleler kurabiliyorsunuz ve bu sizin sevdiğinize aşık olduğunuz anlamına geliyor diyelim. Diğer örnekte bolca bahsettiğiniz msn ortamı olsun; adamın birinin sevdiği kız msn'de online olunca sizin sevdiğinizle buluştuğunuzdaki aynı durumlarla karşı karşıya geliyorsa (içi kıpır kıpır vs. ile başlayan kısımlar) biz yüzyüze buluşuyoruz o yüzden bizimki aşk ama onlar birbirinin gözlerinin içine bile bakamıyor onlarınki aşk değildir derseniz, sabaha kadar burada efendi efendi tartışsak bile, yorumlarımız birbirine yaklaşabilir ama kesişeceği bir nokta "asla" olmaz.
Unutmadan, sizinle aynı fikirde olmamam sizin yorumlarınıza saygı duymuyorum anlamına gelmesin, pek tabi bende sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum ama desteklemiyorum.