Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2010, 18:46   #14
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 22.Hafta 'Çok Bilmiş' Aragorn

Luis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba sevgili kardeşim bir kaç sorum olacak
Kanka dediğin bir kıza aşık oldun mu?
Peki sevdiğin bir kız var, ama o kız kanka olduğunuzu bile bile o çocuğa yaklaştı, tavrın ne olur? O kız hakkında ne düşünürsün? O kıza karşı nasıl bir tutum sergilersin? Kin duyar mısın? Nefret eder misin?

Merhaba Kardeşim Eyvallah

Oldu Evet 1 Senelik Bir İlişkim Oldu.
Kanka Dediğim Adama yaklaşırsa Kanka Olduğumuzu Bilsin/Bilmesin. Yalan ederim onu luis hakkında iyi şeyler düşünmem. Kin Tutmam Ama Nefret Ederim.

----------

JosephiNe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aragorn ;

benim hakkımdaki düşüncelerin neler..?bu birinci soru
ikincisine gelince hayatta bir şansın olsa neyi dğeiştirirdin yada neyi değiştirmek isterdin ama değiştirdiğin taktirde bir fedakarlık yapman gerekecek bunun karşılığında en sevdiğinden vazgeçeceksin buda söylendi sana bunlar farzetki kimi çıkarırdın hayatından? ve dileğine bu sevdiğin insanı çıkardığına değermiydi?

Senin Hakkında Düşüncelerim Iyi Yönde, iyi kızsın dürüstsün. Muhabbetinden sıkılmıyorum.
ikincisine gelince; hayatta bir şansım olsa düştüğüm yanlışları geri alırdım. ( Ilişki - iş - Ortam vs. ) . Hayatımdanda Beni Bu yanlışa düşürenleri çıkarırdım. Değerdi. ( Ki Çıkarıldılar zaten. )

----------

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Cok kayboluyorsun fark ediyorum.
Sebepleri var midir.. mesela, hangi konularda, bir ortami birakip gidiyorsun ?

2. Ne sevindiriyor.. en cok ne kizdiriyor.

1- Sürekli Göz Önünde Olmak Sıkıyor Beni Bazen Kabuğuma Çekilip Izliyorum. Muhabbetlerden sıkıldığım zaman, ortam baydığı zaman, önemli işlerim çıktığı zaman, Ki; Çıkıyor. Bu yüzden Bırakıp Gidiyorum.

2- Hoş muhabbetler, seviyeli diyaloglar sevindiriyor. tanıdığım ağır insanlar, iş hayatımdaki başarılar.. Sevinidiyor.
Yargısız infazlar, Şekil yapmak için kılıktan kılığa girmeler.. Çıkar İçin Kelam yapanlar, kardeş diyip düşman kesilenler, klavye arkadasından kem kümler vesaireler kızdırıyor Asya daha falanı ve filanı var...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan