Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2010, 18:08   #8
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 22.Hafta 'Çok Bilmiş' Aragorn

Hesna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ehms.. Birde ben sorayım.

* Aragorn'a kişi/kişiler nasıl iz bıraktırabilir; kısa ve öz nasıl biridir, ney(ler)e göre değer verir?
* Ve sende iz bırakan bir kız oldumu hiç? Olduysa eğer kısaca (tabi yinede sen bilirsin) bunu paylaşabilirmisin,

Aragorn'a Kişi/kişiler nasıl iz bıraktırabilir; Çok Sevdiğim Bir Insansa; Yalan Söylemesi, beni yarı yolda bırakması / Satması.. Kötü Bir Iz Bırakır.. Ama Sonuçta Iz Bırakır.
Iyi Bir İz Bırakmak Isterse ki temennim bu Her Lafını Doğru Seçerse, Beni Yönlendirirse, Hayatımda + lar sağlarsa ve gittiğinde ben onu ararsam iyi bir iz bırakmış olur.
Aragorn Nasıl Biridir; Birden Ortadan Kaybolabilir. Çeşitli Eleştiriler Geldi Bununla ilgili nereye kayboluyorsun diye. Dinlenmeyi seven, lafı olurunca konusan, espirili fakat ayarında.. her ortama uyan fakat ortam bayınca çekilen.. genelde ağır başlı insanlardan hoşlanan birisidir sanırım
Neylere Göre Değer Verir; Verdiği Selamdan Tut, Ettiği Kelama Kadar Herşeye Değer Veririm. ( iyi beya kötü ) Hal ve kareketlerine, konulara/Şahıslara Yaklaşımına vesaire..
Son Olarak.
Bende Iz bırakan bi kız olmadı..
Teşekkürler Melek.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan