Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2010, 06:07   #7
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İnternetteki (Sahte) Dostluklar..

Ben sanalda bir insan neyse gerçek kişiliğininde o olduğuna inanıyorum , örnek vermek gerekirse , klavye delikanlısı tabir ettiğimiz ve sağa sola küfür eden insanların reel hayatta korkularından yapamadıkları ama içlerinde öyle bir ezikliğin olduğunu bilen ve bu ezikliği çevresinden göreceği tepki yüzünden ortaya çıkartamadığı ve bunu sanal ortamda gösterdiğini düşünüyorum. Aslında o kişi gerçekten ezik bir insan ama çevresindeki tepkilerden dolayı korkusundan yapamıyor. Uzun lafın kısası sanal gerçek kişiliklerin ortaya çıktığı bir ortam. Sadece sanal delikanlı olarak düşünmemek lazım , öyle kişiler tanıdımki anlatamam. İnsan gerçekten olmak istediği kişiliğe bürünüyor. Bir çok insanında sanaldaki kişiliği neyse reeldeki kişiliğide aynı oluyor. Tanıdıklarımdan biliyorum , kendimden biliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanaldan doğan aşklarında gerçekçiliğine inanan birisiyim. En azından karşısında olmadığı için ilk iletişimde daha iyi anlaşabiliyor , anlatmak istediklerini daha iyi anlatabiliyor. İçinden geçenleri daha net bir şekilde ifade edebiliyor , ve yüzyüze gelindiğindede sanaldaki kaldığı yerden devam edebiliyor. Sanalımızı kötü yönden tanıtmayalım iyi yönleride çok fazla , madem kötü neden takılıyoruz yıllarımızı veriyoruz. Ben şahsen kötü birşey olduğunu düşünsem bir dakika takılmam.

İyi İF'ler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan