Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2010, 14:14   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cepte,Sabit ücrete yüzde 154 zam!




Eğer ulusal basın organlarına da yansıyan gelişmeler resmileşirse, cep telefonu operatörleri kaşıkla verdiklerini kepçeyle alacak gibi görünüyor.
Dün itibariyle, ulusal basın yayın organlarında da ses getiren gelişmeye göre, kontörsüz dönemden sonra ardı ardına patlayan "Her Yöne Görüşme Fırsatları"nın acısı, faturalı hat kullanıcılarından çıkacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turkcell'in başını çekeceği ve diğer operatörlerin de çok geçmeden ona katılacağı yeni tarifelere göre, kampanyalardan faydalanan faturalı hat aboneleri, 6 TL'ye ve yüzde 154 orana varan sabit ücret zamlarıyla, önümüzdeki aydan itibaren yüzleşmek zorunda kalacak.Servis sağlayıcılar, yeni kampanyalardan faydalanmayan kullanıcılarıysa sabit ücret zammından muaf tutmayı planlıyor.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan