Dönme. .ALıştım zaten
Yas tutan iki çift gözdü yoklugunda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. geceler sessiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. geceler sensiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mutluluk bensiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hazanlar nedensiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. karanlıklar sebepsiz çökmüştü dünyamaYorgundu yüregim hasretini çekmekle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gözyaşlarıma sarıp sevdanı mechullere dogru gitmekle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sensizligi katıp gecelere yorgun düşmekle yeterince acılara büründü
Sebepsizdi gidişin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. anlamsızdı veda edişin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ne kadar da içimi sızlattı unut deyişin ve sonra arkana bakmadan öylece gidişinGünahlarını üzerime öylece yükleyip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kalbime hanceri indirip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yüregin sızlamadan ellerini bana dogrultup elveda deyişin yüregimin azaplara boyun bükmesine neden oldu
Nasıl gidebilirdin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. böyle veda edebilirdin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevdamızdan büyük bir maziyi üzerime nasıl yıkabilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nasıl nasıl gidebilirsin
Solarken umut güneşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yanarken sevda ateşi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nasıl katlanılır bu ayrılık işi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nasıl nasıl gidebilirsin
Anılar yorgun bu akşam
Sorma nasıl geçiyor sensiz yaşam
Kalbin sanki bir taştan
Git dönme alıştım zaten
Siyaha bürünüp hüzünleri giysemde
Mazinin yüküyle ezilsemde
Gözyaşlarım damla damla dökülsede
Git dönme alıştım zaten
Öylece gitmek sana yakışırdı
Gönlüm kendiyle savaşırdı
Gün gelir sensizligede alışırdı
Git dönme alıştım zaten
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |