Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2010, 21:41   #10
Aze Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tarot Falı Baktırmak İster misiniz?

Perius Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim kendi Tarot destem var. Ben kendim bakıyorum kendiminkine
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))

Bende kendim bakıyorum (: İstemediğim sonuçlar çıktığında kartları bir daha seçiyorum :d
Şimdi sonuçlara bir bakalım (:

1- KILIÇ DÖRTLÜSÜ(Ters)

Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var ve bunun için özellikle kendinizle başbaşa kaldığınızda dua ediyorsunuz. Fakat siz ne kadar çok istesenizde bu hayaliniz gerçekleşmeyecek. Çünkü olmayacak şeye ümit bağladınız ve bunun gerçekleşmemesi sizi çok üzüyor. Eğer dikkatli olmazsanız sinirleriniz yıpranabilir ve depresyona girebilirsiniz.
Ehe .. Ümidimi kesmiştim ki zaten .

2- KUPA KRALI(Ters)

Karşınızdaki kişi duygularıyla uzlaşamadığı için duygusal yönden gelişememiş. Duygularını hakkında kendine yalan söylüyor. Duygusal problemlerini bilinç altında gizlediği için kendine olan güvenini yitirmiş. Bu anlam da sizin yardımınıza ihtiyacı var. Ona daha anlayışla yaklaşmalı, problemlerini çözmesi için ona yardımcı olmalısınız.
Humzz kimmiş ki o?

3- KILIÇ ALTILISI(Ters)

Hayatınızdaki zorluklardan kurtulmak istemenize rağmen bunu başarmanız şu an için söz konusu değil. Bu yüzden sarfedeceğiniz çabalar boşa gidebilir. Şu an duraklama dönemindesiniz. Ve yapmak istediğiniz değişiklerde zorluklar yaşayacaksınız.
Cuks zorluk yaşamıyorum ki ben.

4- YILDIZ

Uzun vadeli olayları plandınız ama başarılı olamayacaksınız. Olumlu gelişmelere açık olmalı fakat aksiliklere de hazırlıklı bulunmalısınız. Beklediğiniz ışık umduğunuzdan çok daha uzakta olabilir. Gerçekleri ve uyanışı ifade eden bir karttır. Yeni bir başlangıçla ya da devam eden bir ilişkide olası problemlerden kaçınmalısınız. Daha yapıcı davranmalısınız.
Bunu bana yapma tarot (: Her kartta bir olumsuzluk ..

5- ASA İKİLİSİ(Ters)

Asaların ikilisi hala içtenlikle dolu fikirleri temsil eder. Buna inanamıyabilirsiniz ya da sonuçlar işinize yaramayabilir. Ulaşmak istediğiniz hedefle ilgili hiç bir şey elde edememeniz, sizde biraz da olsa hayal kırıklığına neden oluyor.
Al işte , yine hüsran (:

6- DEĞNEK KRALİÇESİ

Manevi gücünüzü sağlayamıyorsunuz. Eleştiriye ve beğenilmemeye de açık değilsiniz. Bu hassas döneminizde yaşama sevincinizi ne kadar yüksek tutarsanız, o derece başarılı olursunuz. Yaşamın akışındaki vazgeçilmez gelişmeleri kendinize olan güveninizle çözümleyebilirsiniz. Kendinizdeki özellikleri başkalarını etkilemek için değil, hayatınızı yönlendirmek için kullanmalısınız. Karttaki siyah kedi yanınızdaki düşmanı işaret eder.Bu düşmana karşı dikkatli olmalısınız, çünkü gözü sürekli sizin yaptıklarınız üzerinde.
Bu kart biraz daha iyi çıktı en azından ..

7- BÜYÜCÜ

Önünüze çıkan sorunları zekanızla karşılayacaksınız.Pozitif düşüncenin gücüne ve iradenize inanıcaksınız. Esas düşünceniz “her şeyin temeliyim” fikri olmalıdır. Bu güçle sınırsız hedeflerin peşinden koşmalısınız. Kaynağınız ise derin uyumun sırrı olmalıdır. Enerjiyi doğru yönlendirirseniz başarıdan başarıya koşabilirsiniz.
İşte bu! (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan