Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2010, 11:09   #10
Asimavi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Lise öğrencisine 'Ergenekon' dayağı

Yine Necip Fazıl Ustad'ın Sözünü Tekrardan Okumanı Tavsiye Ediyorum Sana Luis "Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici / Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici ..?"
Ki
Eskiyi Beğenmeyen Ecdanını Beğenmeyen Kişiliksiz Biri Olmaktan Sizin Nazarınızda Yobaz ve Dayak Yanlısı Görülmeyi Yeğlerim.

Ayrıca , Bir Savunulacak Fikir Vardır Birde Savunulmuyacak Bazı Avukatlar Vardır Para İçin Herşeyi Yapar Bazılarıda Vardır, Dosyayı Okur ve Ben Bu Davaya Bakamam Der.
Sen Hangi Avukatlardansın Luis
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ergenekonun Savunulacak Hangi Yönünü Savunuyorsun Sende Baykal Gibi Ergenekonun Avukatıyım Desene
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dayak Bende Küçükken Atmasa Hocalarımız Olmazmı Derdim Ama Şöyle Bir Geriye Bakıyorumda Dayak Gerekli Ya Değilse Hiç Bir Halt Öğrenemez Veya Öğrenirsede Gerçekten İStediği İçin Öğrenir Günümüz Türkiye'sinde Gerici Yobazlara Laf Atmaktan Genç Nesilin Uyuşturucu vs Kötü Alışkanlıkla Bulaştığını Görememekteyiz.

Allah Gönül Gözünüzü Açsın Ne Diyeyim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları