İşin acıkcası O TVye cıktıgında Cıktıgı kanalı değişiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yalanlar'ı Dolanları dinleyecek ne vaktim var nede sabrım. Gidip inşaat alanına girip orada istanbul halde diyen bir insan'ı Tabikide dinlemem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. -Secim zamanında Halkalıda İnşaat alanına girip orayı normal bir işlek cadde gibi göstermeye Calışan Kılıcdaroglu.- Benim mahallemede geldi Onca yalan onca Dolan G.o.p'u Kadıköy veya Beşiktaşla karıştırmış olacakki bir dünya yalan sarf edip avuclarını yalayıp geri döndü. Peki sen söyle böyle bir adamı neden dinliyeyim ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İlk önce Onun Dosyasının dürülmesi lazım. O ortaya cıkarttıgı dosyaların arasına kendi yedigi haltlarıda sokması lazım. Nedemiş Ecdad."İgneyi kendine Cuvaldızı başkasına batır" Sayın Kılıcdaroglu Hepsini Karşıdakine batırmaya calışıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.