Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2010, 20:40   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tarayıcı savaşında son durum!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Windows 7'nin Avrupa sürümü ile birlikte daha arka planda kalan tarayıcıların kullanıcı sayılarını arttırmaya başlaması, büyük tarayıcılar için hareket alanını kısıtlamaya başladı. Buna rağmen Nisan ayı rakamlarına göre Google Chrome tarihinin en iyi ikinci ayını geçirdi. Piyasaya çıktığı Eylül 2008'de %0,7'lik artış yakalayan Chrome, Nisan 2010'da kullanıcılarını %0,6 oranında arttırmayı başardı ve ayı %6,7'lik payla kapattı.

Nisan ayı Internet Explorer için de tarihi bir ay oldu. Microsoft'un tarayıcısı bu ay ilk kez %60 barajının altına düştü ve ayı toplamda %59,95'lik payla kapattı. Son zamanlarda yükseliş çizgisini koruyan Firefox ise, Mart ayından sonra Nisan'da da kullanıcı oranını arttırdı ve %0,7'lik artış ile toplam kullanıcı payını %24,6'ya yükseltmeyi başardı.

Diğer yandan Apple'ın Safari tarayıcısı %4,7'lik kullanım oranında sabit kalırken, Opera ufak bir düşüşle ayı %2,3'lük oranla kapattı.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver