iPhone uygulaması geliştirdiğim için ben kullanıyorum zaten. Fakat VMWare üzerinde :p AMD X6 üzerinde, first boot mac gibi çalışıyor vesselam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Unix tabanlı evet, FreeBSD üzerine kurulu. Güvenliği üzerine söylenecek söz yok. Fakat bu arkadaş için kesinlikle zayiat demek. Ben bile alsam paramı boşuna harcamış olurum. Teknik servis sıkıntılarından bahsetmek bile istemiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Garanti kapsamı dışında ödeyeceğin ücretler zaten ayrı bir dert
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca Linux 'ün sağlamış olduğu özelleştirmenin %10 unu bile tanımıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bir de Ubuntu diyecek olursak; MAC bana kalırsa fazla fiyat / performans / kullanabilirlik konusunda sınıfta kalmış bir işletim sistemi
Yok işin zaten Grafikse daha iyisi zaten yok
Geçenlerde VMware üzerinde ki Performansı videoya almıştım. FLV ye çevirirken renkler biraz bozulmuş ama fikir açısından ideal.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]