|
glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bunu duymamıştım. Bu dahada beter. Ozaman AKPde cıksın CHP Hükümet oldugu zamanda yaptıgı yanlışlar yuzunden toplasın Şimdiki CHPlileri sorguya ceksin. Göksel Tekindi yanlış hatırlamıyorum değil mi ? Baykal'ın En iyi adamıydı bir ara 180 derece döndü birden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Türkiye Dönek adamlarla ilerlemez. Türkiye yere saglam adımlarla ilerler.
|
Hani amacım ortamı felan germek değil. Yanlış anlaşılmasın. Dün akşam Show TV'de Ali Kırca ve Mersin CHP Mv. ile yapılan bir röportajda sarfetti bu lafları. Burada zaten amacım iktidar partisini haklı çıkartmak değil; ama birileri de çıkıp biz iktidar olduğumuzda geçmiş zamanın intikamını alacağız onlardan diyerek ilerisini düşünmeden sarfettiği sözlerdir beni düşündüren. Eğer böyle olacaksa o zaman iktidar burada gayrimeşru bir mekanizma haline gelmiştir demek. Ki zaten ülkemizde nedense iktidara gelenler hep geçmişteki maruz kaldıkları olumsuzlukları gidermek için ya da intikamını almak için işe bu noktadan başlıyorlar galiba. Halka yakın olacağız diyen bir partinin üyesinden böylesine aciz bir açıklamanın gelmesi bence düşünülmesi ve tartışılması gerkeen bir noktadır.