Cevap: "Türkiye'ye sol, AKP'ye yol göründü"
Arkadaslar kabak tadi vermeye basladi .. Diyarbakirli olmamdan dolayi bana potansiyel terorist muamelesi yapiyorsunuz cirkin iftiralar ve sozler sarfediyorsunuz , her postumda bisiler ariyorsunuz bisiler igneliyorsunuz ama ben yine tahammul ve hosgoru ve saygiyi elden birakmiyorum birakmam da cunku oyunlariniza gelmem ben . Lutfen benim gibi sadece konulara yorum yapin , benim yaptigim postlara alinti yaparak konuyu farkli yonlere cekip bana terorist muamelesi yapmayiniz cidden kabak tadi vermeye basladi .. Her yazdigim post'da bi tarafindan cekistirerek burda ne demek istedin , bunu acikla vs vs .. biktirmayin yahu .. yaptigim tek sey konuya post atmak , seversiniz sevmezsiniz ama bana cirkin saldirilarda ve terorist muamelesi yapmayiniz .. teror nerden gelirse gelsin her zaman karsisinda dururum , pkk teroru yada devlet teroru farketmiyor hepsine karsiyim .. Bu ulkenin bolunmesinede karsiyim , size istanbul , izmir , antalya kalicak bana d.bakir mardin hakkari kalicak oylemi ? yok oyle yagma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (ironi) d.bakir ne kadar benimse istanbulda benim , bizim .. bana hala bolucu ve terorist demekden vazgecin .. Ben sosyalist birisiyim ,aydin sosyal demokrat bir adamim , boyle olmak boluculuk oldu artik bu forumda herhalde hepiniz bana iftira ve hakaret ler ediyorsunuz ayiptir .. |